Hirdetés

Verdun - később indul Xbox One-on az állóháború

|

Az eredeti tervek szerint a jövő héten egyszerre jelent volna meg a Verdun PlayStation 4-es és Xbox One-os változata, de a Microsoft konzoljára csak később látogat el a világháborús lövölde.

Hirdetés

PC-n már egy ideje megrohamozhatjuk a lövészárkokat az I. világháborút egészen valószerűen bemutató Verdunben, de a platformon elért sikereket hamarosan konzolon is megpróbálják megismételni a fejlesztők. Illetve egyelőre csak egy konzolon.

A játék PC-s fórumain ugyanis a héten egy üzenet jelent meg a Blackmill Games és az M2H csapatától, amiben sajnálattal közölték, hogy az Xbox One-os verziót el kellett halasztaniuk. PlayStation 4-en tartani tudják az eredeti menetrendet, így augusztus 30-án meg is jelenik a Verdun, viszont a Microsoft platformját illetően nem tudtak új dátummal szolgálni. Bár a készítők elmondták, általában nagyon szigorúan kezelik a megjelenési dátumaikat, a megfelelő élmény elkészítéséhez még egy kis időre szükségük van. Egyelőre a Verdun Xboxos rajtjának új dátumát nem jelölték ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)