Hirdetés

Verdun - a multis lövölde, amiben ünnepi fegyverszünet van

|

A Steamen jelenleg korai hozzáférésben létező program fejlesztői azt szeretnék, ha karácsonykor a játékosok maximum hógolyókkal harcolnának.

Hirdetés

A Verdun egy többjátékos, I. Világháborús lövölde, ami jelenleg az Early Access programban érhető el, és amiben jelenleg fegyverszünet van a karácsonyra való tekintettel. Persze ha akarod, előránthatod a flintát, de a fejlesztők ezt nem szeretnék.

„100 évvel ezelőtt a francia, német és brit katonák fegyverszünetet tartottak 1914 karácsonyán. Üdvözleteket küldözgettek egymásnak, karácsonyi dalokat énekeltek, és azt pletykálják, hogy még fociztak is. Ezért lesz egy fegyverszünet a játékban is, ahol a katonák téli ruhákba bújnak, együtt fociznak majd és hógolyócsatákat vívnak.”

Rengeteg esemény lesz a következő pár napban, például karácsonyi üdvözleteket lehet küldözgetni, és verseny is lesz, hogy ki tudja a legjobb lapot készíteni a háború romjaiból. Lesznek még videós versenyek, streamek és minden, amit csak a közösség óhajt.

A karácsony közeledtével nem árt, hogyha a mindennapi stresszt, amit néhány ellenfél okoz, a billentyűzet ütlegelése helyett hógolyócsatákban vezetjük le. Mennyivel jobban is hangzik ez, ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)