Hirdetés

Verdun - megjelent a világháborús FPS

|

Ha mindennél jobban vágytok egy igazán jó világháborús FPS-re, a ma megjelent Verdun tökéletes lehet számotokra.

Hirdetés

A modern és futurisztikus FPS-ek tengerében fulladozva egyre jobban várjuk, hogy eljöjjön a világháborús lövöldözős játékok reneszánsza – talán a Verdun majd elindít valamit.

Egy ideje már játszható volt Early Accessben, ma viszont megjelent a teljes változat az első világháborús játékból, melyben a nyugati fronton kell harcolnunk. A fejlesztők törekedtek az autentikusságra, pontosságra, így a fegyverek, öltözékek és helyszínek tökéletes másai a valódiaknak. Minden fegyver kezelését külön kell megtanulnunk, és nincs célkereszt, ami segítene minket a csípőből tüzelésnél. Sajnos egyjátékos kampány nincs, de a többjátékos élmény kétségkívül egyedi, tegyetek vele egy próbát. A játék most kedvezményesen, érhető el PC-re és Mac-re a Steamen, alább láthatjátok, milyen újításokat terveznek még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)