Hirdetés

Vince Young lesz az NFL08 arca

|

A Madden sorozat is, az EA többi sportjátékához hasonlóan évről évre meglátogat minket. Az ESPN jóvoltából kiderült hogy Vince Young arca kerülhet ki Madden 08 borítójára.

Hirdetés

Hazánkban is egyre népszerűbb az amerikai foci, főként a népszerű TV közvetítések miatt. Az olvasóknak is innen lehet ismerős a fiatal futballista neve, hiszen már 23 évesen nem kisebb csapatban játszik mint a Tennessee Titans. Vince már az egyetemi évei alatt nagy sikereket ért el a football csapatban, de az első NFL idénye alatt se vallott szégyent így őt érheti a megtiszteltetés hogy az arca kikerüljön a Madden NFL 08 borítójára. A Madden 07 tavaly a legnagyobb példányszámban eladott sportjáték volt várhatóan a 08 se lesz rosszabb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)