Hirdetés

Volt Call of Duty fejlesztők új stúdiója egy jövőre érkező VR lövöldét készít

|

Call of Duty veteránok alapították a Reload Studios-t és a hírek szerint már dolgoznak is egy VR eszközökre, jelenlegi generációra és mobilra érkező shooteren.

Hirdetés

Az Infinity Ward a legtöbbeteknek onnan lehet ismerős, hogy ők alkották meg a Call of Duty franchise-t. A stúdió volt dolgozóiból most egy új csapat alakult, akik a hírek szerint már dolgoznak is első játékukon, ami 2015-ben meg is jelenik.

Ismerős a sztori? A Respawn Entertainment is nagyon hasonló módon indult és a Titanfall elég komoly siker lett, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz majd követni a Reload Studios munkásságát is. 

Az egyik alapítótag, James Chung korábban a Call of Duty sorozaton dolgozott és ott van mellette Taehoon Oh is, aki az elmúlt évtized alatt hat CoD elkészítésében segédkezett. Az új stúdióhoz csatlakozott a Modern Warfare és a Call of Duty: Ghosts producere, Pete Blumel és Hougan Chen, aki nemcsak az Activision sorozatán, de a Homefronton is ügyködött már.

Összesen tizenketten vannak a Reload Studios-ban és egy sajtóközleményt már fel is lőttek az új honlapra. Ebben a két társalapító ír a csapat terveiről és gyanúsan sokszor emlegetik a virtuális valóságot. Szerintük hatalmas potenciál van a VR-ban és "ez meg fogja változtatni azt, ahogy az emberek tartalmat fogyasztanak", ezért erre fókuszál majd a stúdió.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)