Hirdetés

Volvo: The Game bejelentés

|

Az új Volvo S60 Concept kocsihoz, egy új játék is dukál.

Hirdetés

A Volvo nem aprózza el a marketinget. Az új Volvo S60-at egy ingyenes szimulátorral reklámozza a cég. A Volvo: The Game, a svéd SimBin Studios értő kezei közé került, akik minden segítséget megkapnak a Volvo munkatársaitól, hogy a játék minél élethűbb legyen.

A Volvo: The Game ingyenes lesz, és egyelőre csak két pályát tartalmaz. A főszereplő természetesen az S60 Concept, de több más Volvo volánja mögé is beülhetünk. A versenyek során minden modell teljesen élethűen fog viselkedni, a hangok is az eredeti kocsiktól származnak. A kinézetre sem lehet panasz, mivel minden szegecs a helyén lesz, ahogyan kell. A viszonylag rövid - két pályás - játékot három nehézségi szinten tolhatjuk. A megjelenés május 26, valószínűleg csak letölthető formában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)