Hirdetés

Warfront - End of Nations webcast #1

|

Ezentól az End of Nations készítői hetente jelentkeznek majd infókkal a játékról.

Hirdetés

Az első adás amoylan hírösszefoglaló: mik is a legfrissebb hírek illetve történések a játék körül. 

Az igen érdekesen vágott videóból megtudhatjuk, miként és hogyan lehet jelentkezni az immáron elérhető End of Nations bétatesztre, mennyi hírlevelet és egyéb dolgok kell kérnünk, hogy megkapjuk majd az összes infót, amelyet a csapat át szeretne adni nekünk.

A Petroglyph által fejlesztett multiplayer valós idejű stratégia ingyenesen játszható lesz. Amellett, hogy léteznek majd szingli küldetések és feladatok, a készítők a játék erősségeként a perzisztens csatamezőt gondolják amelyben több ezer gamer harcolhat majd egymás ellen. Fel kell építeniük bázisaikat, ki kell fejelszteniük parancsnokaikat és nagy mennyiségű harci eszközt kell csatába küldeni, amelyeket harci tapasztalatért, craftolás eredményeképp vagy fejlesztéssel kapunk. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)