Hirdetés

Warhammer 40,000: Dawn of War 3 - ütős háttérképek a trailerből

|

A Warhammer 40,000: Dawn of War 3 cinematic traileréből származó képek egyenesen könyörögnek azért, hogy beállítsuk őket háttérnek. Minket már meg is győztek.

Hirdetés

A Relic Entertainment egy meglepően durva videóval jelentette be a Warhammer 40,000: Dawn of War sorozat folytatását, a Dawn of War 3-at. Aki hatására egyből rápörgött a játékra,  a trailerből származó, kegyetlenül látványos képeket is szeretni fogja.

A brutálisan hangulatos előzetes után a közelmúltban megnézhettük néhány képen keresztül a Warhammer 40,000: Dawn of War 3 játékmenetét, a Sega viszont azokra is gondolt, akiket elvarázsoltak a cinematic trailer látnivalói, ezért küldött egy 1920x1080-as HD felbontású háttérképekből álló szeretetcsomagot. Ezekben garantáltan mindenki megtalálja a neki tetsző jelenetet: 

A Warhammer 40,000: Dawn of War 3 megjelenése valamikor 2017-ben várható, kizárólag PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)