Hirdetés

Warhammer 40,000: Dawn of War III - ezt nézzük majd két csata között

|

A Sega és a Relic Entertainment megosztott velünk egy újabb fejlesztői naplót a Warhammer 40,000: Dawn of War III kapcsán, amelyben az átvezető jelenetekre került a hangsúly.

Hirdetés

A közelmúltban végre bemutatkozott a Warhammer 40,000: Dawn of War III utolsó játszható faja, az orkok is, így végre őket is láthattuk harc közben. Persze két összecsapás között szükség van egy kis pihenőre, amelyet az átvezető jelenetek tesznek lehetővé. 

A Sega és a Relic Entertainment a Warhammer 40,000: Dawn of War III legújabb fejlesztői naplójának pedig pont ezt a témát választotta. A videóban az RTS rendezője, Peter Boulle és művészeti vezetője, Matt Kuzminski magyarázzák el nekünk, hogyan készülnek a narratívát előremozdító, látványos képsorok, ráadásul a felvételben láthatunk pár példát is arról, hogyan néznek ki, de szóba kerül a történetmesélés és a karakterek is.

A Warhammer 40,000: Dawn of War III kizárólag PC-re jön valamikor 2017-ben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)