Hirdetés

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr - csúszik a megjelenés

|

A magyar NeocoreGames legújabb, nyitott világú akció-szerepjátékának még több időre van szüksége, így a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr késni fog valamennyit.

Hirdetés

Pár napja adtuk hírül, hogy a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr nevezetű projektet gőzerővel kalapálják hazánk fiai és lányai, amit a nyílt világot bemutató videó és az a tény igazolt, hogy hamarosan kipróbálható alfa verzióra is számíthatunk. 

Két héttel az év vége előtt nyilvánvalóvá vált, hogy idén már nem fogjuk megkapni a NeocoreGames Warhammerét, de a "valamikor 2017-ben" meghatározásnál azért több kell. A stúdió szóvivője a PC Gamer megkeresésére megerősítette, hogy elhalasztották a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr megjelenését. Az okok abban keresendőek, hogy a tavalyi gamescomos leleplezés után belátták, hogy ilyen rövid idő alatt képtelenek véghezvinni azt, amit elterveztek a fejlesztéssel: folyamatosan jöttek az új ötletek, amiket szerettek volna beépíteni. A NeocoreGames képviselője szerint az egyik legnagyobb előnye független fejlesztőnek lenni az, hogy szabadon eltolhatják a kiadást és megvalósíthatják elképzeléseiket ahelyett, hogy kiengednének egy félig elkészült játékot.  

A jelenlegi terv az, hogy a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr 2017 második felében érkezik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egy hosszú alfa és béta tesztelési fázist követően. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)