Hirdetés

Warhammer 40,000: Eternal Crusade - hamarosan itt a harmadik játszható faj

|

Eddig csak két oldal közül választhattunk a Warhammer 40,000: Eternal Crusade korai hozzáférésű változatában, de még a héten csatlakozik az eldar frakció is a küzdelemhez.

Hirdetés

Amikor kipróbáltam a Warhammer 40,000: Eternal Crusade jelenleg is elérhető - és még erősen félkész - változatával az április GS-ben megjelent előzeteshez, az egyik legzavaróbb tényező az volt, hogy a négy, elvileg radikálisan különböző játszható frakcióból csak a két, egymásra leginkább hasonlító faj, az űrgárdisták és a káosz oldalára átállt bajtársaik voltak játszhatóak. A fejlesztők legújabb bejelentése szerint viszont ez hamarosan megváltozik.

Elmondásuk szerint ugyanis még a héten (tehát az elkövetkezendő két napban) bekerül a korai hozzáférésű változatba az eldar faj is, akik remélhetőleg drasztikusan eltérő élményt nyújtanak majd, mint az eddigi frakciók. Mindezt egy hangulatos trailerrel is megünnepelte a Behaviour Interactive csapata, amit fent láthattok. A Warhammer 40,000: Eternal Crusade-del egyébként még bőven akad tennivalójuk, ugyanis az ingyenesen játszható ork és a PvE ellenfeleknek szánt tiranida fajokból eddig még semmit nem láttunk, ahogy a TPS-csatákat összekötő MMO-elemekből sem, pedig még nyáron ki szeretnék adni a teljes játékot.

Mit gondoltok, a rengeteg Warhammer 40K-s játék között lesz esélye átütő sikerre az Eternal Crusade-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)