Hirdetés

Warhammer 40,000 Eternal Crusade - kiderült a megjelenési dátum

|

A Bandai Namco egy új előzetes társaságában leplezte le a Warhammer 40k univerzumában játszódó akciójáték megjelenési dátumát.

Hirdetés

Továbbra is rengeteg Warhammeres játék készül egyszerre, hiszen nemrég végre bejelentettek a Dawn of War harmadik részét, megjelent a Total War: Warhammer, valamint remekül halad a magyar fejlesztésű Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr is. A Bandai Namco is készülődik egy akciójátékkal, most pedig megtudtuk, hogy mikor csaphatunk le rá.

A Warhammer 40,000: Eternal Crusade egy online játszható harmadik nézetű akciójáték, melyben PvP és PvE küldetésekben is részt vehetünk. A játékban irányíthatjuk az univerzumban háborúzó nagyobb frakciókat, a küldetésünk sikerét pedig több száz fegyver valamint egyéb testreszabási opció fogja segíteni.

A játék egyébként egy ideje már kipróbálható volt Early Accessben, viszont a Bandai Namco és a Behaviour Digital most bejelentette, hogy a megjelenési dátum szeptember 23. A konzolos verziókra viszont csak egy kicsivel később számíthatunk. A megjelenési dátum hírét egy trailerrel is feldobták, ami a "There's Only War" címet kapta.

Nektek hogy tetszik? Melyik Warhammer játékra vagytok most a leginkább rápörögve?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)