Hirdetés

Wasteland 3 - három nap alatt összegyűlt rá a pénz

|

Nem kellett sok, hogy a szintén közösségi gyűjtéssel elkészült Wasteland 2 folytatása is felkeltse a rajongók érdeklődését.

Hirdetés

Anno a Wasteland 2 volt az egyik olyan játék, ami beindította a közösségi gyűjtések körüli divathullámot, így teljesen természetes, hogy a sikeres kezdés után Brian Fargóék ismét a rajongók segítségét kérik. A Wasteland 3 crowdfunding kampánya alig 3 napja indult el, a cél pedig máris összejött.

Az inXile Entertainment csapata 2,75 millió dollárt kívánt összegyűjteni a Figen, amiből nagyjából 2,1 millió befektetéseken keresztül érkezett, viszont a fennmaradó 600 ezer dollárt a rajongók szedték össze. Brian Fargo szerint a játék nem jöhetett volna létre enélkül a segítség nélkül.

"A Wasteland 3 a legnagyobb közösségi gyűjtés, amit eddig kezdeményeztünk. Nem lehetnénk most itt, ha a rajongók és a támogatók nem vinnék a fáklyát és szereténk meghálálni ezt azzal, hogy a lehető legjobb szerepjátékokat készítjük. A Wasteland 3-mal egy olyan szintet szeretnénk megütni, amelyet azelőtt még soha."

A legszebb az egészben, hogy ezzel még közel sincs vége, hiszen egy hónap van hátra a kampány végéig, addig pedig még rengeteg támogatás összejöhet, amivel a fejlesztők további célokat tűzhetnek ki. A napokban egyébként egy blogbejegyzést is megosztottak, amelyekben azt a "küldetést" bízzák a rajongókra, hogy segítsenek népszerűsíteni a játékot Facebook like-okkal, cosplay fotókkal és hasonlókkal. Ezekhez a feladatokhoz szintén mérföldkövek tartoznak, melyek teljesítése után újabb érdekességekkel készül a csapat.

Ti támogattátok a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)