Hirdetés

Aranylemezre került a Watch Dogs 2

|

Reményekben teli csütörtök a mai, hisz úgy tűnik, a Watch Dogs 2 nem csúszik tovább.

Hirdetés

Marcus Holloway kalandjai még novemberben elkezdődhetnek, ha a Ubisoft is úgy akarja. Szerencsére a twitteres bejelentésük bizakodásra ad okot, valószínűleg tartani tudják a korábban ígért megjelenést.

Néhány órája látott napvilágot egy tweet a Watch_Dogs 2 oldalán az örömteli hírrel, miszerint aranylemezre került a játék, tehát vége a fejlesztésnek (vagyis az első szakaszának, patch-ek persze jönnek még) és indulhat a gyártás.

Így már szinte biztos, hogy a november 15-ei megjelenést is tartani tudja a cég, ekkor várható a játék PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A PC-sek azonban kénytelenek lesznek még némi türelmet erőltetni magukba, mert egy korábbi infó szerint ők csak két héttel később ugorhatnak bele a Dusan Nemec elleni kódháborúba.

Addig is még van időtök arra, hogy kiéljétek kreativitásotokat a Watch_Dogs 2 hazai forgalmazója, a PlayOn játékában, elolvassátok előzetesünket, vagy megnézzétek exkluzív gameplay videónkat.

Na kiből lesz alkalmi hacker nov. 15-től?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)