Hirdetés

Watch Dogs 2, Call of Duty: Infinite Warfare - 2016. novemberi játékmegjelenések

|

Az idei legígéretesebb sandbox, két Call of Duty, a Dishonored folytatása, az új Final Fantasy és még sok más játék maradt az év utolsó előtti hónapjára.

Hirdetés

Elérkezett a szezon utolsó, igazán ütős hónapja, decemberre már csak a bátrak maradnak. Erős volt az október is, de novemberre maradt a két Call of Duty, a Watch_Dogs 2, a Dishonored 2, a Final Fantasy XV, valamint a Planet Coaster, hogy a sok-sok indie csodát már ne is említsük. Jó lesz ez, készüljetek!

2016. novemberi játékmegjelenések

SteamWorld Collection - november 1. - PlayStation 4, Wii U

A Rising Star Games úgy látta, érdemes lehet SteamWorld Heist és SteamWorld Dig játékait összefogva kiani, így született meg ez ea gyűjtemény. Mókás platformerekről van szó, merjük ajánlani.

Super Dungeon Bros - november 1. - PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One

Amellett, hogy Xbox One-on minden Gold előfizető ingyen letöltheti, más platformokra is megjelenik (és cross-platform lesz játszható) az izometrikus nézetű, kooperatív Super Dungeon Bros. Nem fogja megváltani a világot, de baráti összejövetelekre, munka utáni közös játékhoz tökéletesnek tűnik.

Owlboy - november 1. - PC

Közel tíz évig fejlesztette a norvég D-Pad Studio az Owlboyt, és megérte: a külföldi kritikusok kiválóra értékelték. Egy platformerről van szó, amiben egy ifjú bagolyember szerepében menthetjük meg a világot.

Seraph - november 1. - PlayStation 4

PC-n már sikert aratott, most PlayStation 4-re is jön a Seraph, mely a fentiekhez hasonlóan megintcsak egy platformer, azonban egy hölgyet irányítva lövöldözünk. Célozni nem kell, csak ügyesen ugrándozni, hogy elintézzük a démonokat.

Eisenwald: Blood of November - november 1. - PC

Az Aterdux Entertainment stílusosan ebben a hónapban adja ki Eisenwald: Blood of November című játékát, ami Kickstarteren épphogy, de megszerezte az elkészítéshez szükséges támogatást. Egy középkori stratégiai játék lesz, a többnyire pozitív kritikákat kapott Legends of Eisenwald utódja.

Xanadu Next - november 3. - PC

Még mindig egy kicsit az egyszerű játékoknál maradunk. A Xanadu Next egy kisebb csapat fejlesztése - azé, amely az Yst és a The Legend of Heroest szállította nekünk. Izometrikus nézetű, retro hangulatú akció-RPG, ha ilyenre vágytok, nézzetek rá.

Dead Age - november 4. - PC

Július óta fut korai hozzáférésű játékként, most pedig teljes változatban jelenik meg a Dead Age. Ebben egy zombiapokalipszis után kell újraépítenünk a világot, körökre oszva harcolnunk, craftolnunk, döntéseket hoznunk.

Moto Racer 4 - november 3. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Moto Racer széria legújabb része olyan remek funkciókkal csábítja az árkád motoros játékok kedvelői, mint például az osztott képernyős multiplayer lehetősége, ráadásul a játék PlayStation VR támogatást is kap. 

Call of Duty: Infinite Warfare - november 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Az indie-kkel teli felvezetés után pénteken megérkezik a játék, amire nagyon régóta várunk - és vele együtt az Infinite Warfare. Az idei, teljesen új Call of Duty az űrbe visz minket, realisztikusan, a tudomány jelenlegi állását figyelembe véve próbálja megmutatni, milyen lehet a jövő. Sokkal kevésbé elrugaszkodott, mint a Black Ops 3, de a falon futkározás nem marad el. A kampányon játékipari nagymenők dolgoznak, köztük a Naughty Dogtól átigazolt Taylor Kurosaki és a Wolfenstein játékoknál is közreműködő Brian Bloom - ők csak nem rontják el. 

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - november 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Aki még mindig inkább egy robotok nélküli Call of Dutyra vágyik, a kicsinosított Modern Warfare-ben találja meg a neki való szórakozást. A számozás szerint negyedik CoD Remastered változatában nem csak a kampányt élhetjük újra, de multizhatunk is, ami az egészet kötelezővé teszi mindenkinek, aki az eredetit szerette. Egyelőre csak az Infinite Warfare-rel egy csomagban lehet megvásárolni, de talán később önállóan is kapható lesz.

Football Manager 2017 - november 4. - PC [Előrendelés]

Nem maradhat el az idei Football Manager sem, ami sok újítást kínál. Sajnos kínai nyelv nincs benne, ami miatt a kínai játékosok lepontozták, de talán az alábbi előzetes meggyőz titeket arról, hogy mégsem lesz olyan rossz.

Lethal VR - november 8. - HTC Vive, PlayStation VR

Most, hogy az átlagfelhasználók számára leginkább megfizethető PS VR a világ több országában megjelent, érdemes figyelni a bővülő kínálatra. Novemberben több érdekes újdonság is jön, köztük a Lethal VR, ami a Dangerous Golffal csúnyán bebukott Three Fields Entertainment alkotása. Egy virtuális lőtéren lövöldözhetünk, és a The London Heist miatt tudjuk, ez mennyire jó móka, úgyhogy várjuk szeretettel.

Eagle Flight - november 8. - PlayStation VR

A Ubisoft az egyik leglelkesebb kiadó a nagyok közül, már egész korán jelezte, hogy beszáll a VR-bizniszbe. A csapat első játéka az Eagle Flight, mely Oculusra már megjelent, de a jövő héten PS VR-ra is befut. Egy multiplayer játék, amiben sasok szerepében repkedhetünk Párizs körül, miközben igyekszünk teljesíteni a kompetitív módokban nekünk szánt feladatokat. A HTC Vive-ot egyébként csak december 20-ától fogja támogatni.

Sword Art Online: Hollow Realization - november 8. - PlayStation 4, PlayStation Vita

A Sword Art Online: Lost Song folytatásában három helyett már négy karaktert irányíthatunk egy csapatban. A játékmenet a hagyományos JRPG-k és ARPG-k keverékéből áll össze.

Trackmania Turbo VR - november 8. - PlayStation VR

Ingyenes patch formájában kap VR támogatást a Trackmania Turbo, így akinek megvan a játék, hamarosan PS VR-ral is élvezheti. A hullámvasutazás is szédítő, biztos, hogy nyakatekert pályákon száguldozni szintén nem lesz egy gyomorkímélő szórakozás.

Robinson: The Journey - november 8. - PlayStation VR

A Crytek egy kicsit elcsendesedett, egy új Crysis helyett VR-ral próbálkozik. A Robinson egy izgalmasnak tűnő interaktív élmény, melyben egy ismeretlen bolygót kell felfedeznünk egy kis robot társaságában. Baseball sapkát lehet rakni raptorokra, ezt fontos tudni róla.

Small Radios Big Televisions - november 8. - PC, PlayStation 4

Nagyon fura valami a Small Radios Big Televisions, de mivel az Adult Swim a kiadó, azon lepődtünk volna meg, ha nem lenne fura. A játékban elhagyott gyárakat fedezhetünk fel, melyekben kazetták találhatók, amik különleges, virtuális világokba utaztatnak minket.

Transport Fever - november 8. - PC

1850-től indulva kell kiépítenünk egy működőképes közlekedési vállalatot az Urban Games játékában. Mindehhez hajókra, repülőgépekre, buszokra és természetesen vonatokra is szükségünk lesz. 

Tyranny - november 10. - PC [Előrendelés]

Az Obsidian átadta a Ubisoft San Franciscónak a lehetőséget, hogy elkészítse a következő South Park játékot, míg őmaga egy új izometrikus szerepjátékon dolgozik. A Tyranny különlegessége, hogy nem a jó és a rossz harcát mutatja be, hanem azt, milyen egy olyan világ, ahol a gonosz már győzött. A játékosok feladata a rend helyreállítása.

PlayStation 4 Pro - november 10.

Bár nem játék, de fontos: november 10-én jön a PlayStation 4 Pro, mellyel jobb minőségben élvezhetjük PS4-es játékainkat. Rengeteg már megjelenő és a jövőben érkező játék támogatja, és akkor is érdemes újítani, ha a játékra használt kijelzőtök nem viszi a 4K-t - 1080p-ben is látható lesz némi különbség.

Dishonored 2 - november 11. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

A hónap közepére indul csak be igazán a játékáradat - megérkezik az Arkane meglepően nagy sikert aratott játékának folytatása. Az, hogy eldönthetjük, Emily vagy Corvo szerepében akarunk-e játszani, csak egy a sok izgalmas újítás közül. A hangulat megint fantasztikus, aki az elsőt szerette, biztosan ezt is fogja.

Watch_Dogs 2 - november 15. és 29. - PlayStation 4, Xbox One, majd PC [Előrendelés]

Bár az első rész nem aratott osztatlan sikert, a Watch_Dogs franchise kapott még egy esélyt a Ubisofttól, és ennek csak örülhetünk. A második rész sokban eltér elődjétől, sokkal lazább hangulatú, átgondoltabb, élvezetesebb lehet. Az alapján, amit eddig láttunk belőle, nagyon bízunk a sikerében. Előzetesünket érdemes elolvasni, valamint javasoljuk, hogy nézzétek meg saját készítésű, exkluzív, kommentált gameplay videónkat is.

Silence - november 15. - PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One

A Silence egy kalandjáték (a The Whispered World folytatása), amiben két gyermek a háború közepén egy furcsa és veszélyes világra talál. Útjuk során varázslatos lényekkel találkoznak, és veszélyek fenyegetik őket.

Laser Disco Defenders - november 15. - PlayStation 4

Oldalnézetes, zenés, véletlenszerűen generált pályákon játszódó Bullet Hell, amiben figyelnünk kell arra, hogy lövedékeink ne pattanjanak vissza ránk. PC-re már megjelent, mst PS4-en is játszhatunk vele.

Planet Coaster - november 17. - PC

A Planet Coaster úgy moshatja le a RollerCoaster Tycoont, mint ahogy a Cities: Skylines a SimCityt. Vidámparkunkban mindent a legapróbb részletekig testreszabhatunk, az épületeket áttervezhetjük, megoszthatjuk másokkal, és persze a gazdasági döntések is ránk vannak bízva. Nagyon szeretnénk, hogy tényleg olyan jó legyen, amilyennek tűnik.

Assassin's Creed: The Ezio Collection - november 17. - PlayStation 4, Xbox One

Új AC ugyan nem lesz idén, de legalább az Ezio-trilógiát újrajátszhatjuk PS4-en és Xbox One-on. A csomagban az Assassin's Creed II, a Brotherhood és a Revelations felújított változata található meg. Bár a trailer alapján meg nem mondanánk, hogy bármit újítottak rajta, csak a színek lettek kicsit mások.

Killing Floor 2 - november 18. - PC, PlayStation 4

Ha már új Left 4 Dead játékot nem kapunk, a Killing Floor 2 valamelyest pótolja az űrt. A játékban akár másokkal együtt is írthatjuk a zombikat, akik erre már-már tarantinói szinten eltúlzott fröcsögéssel válaszolnak. Akit nem zavar, hogy literszámra ömlik a vér, az biztosan jól fog vele szórakozni. PS4 Prón így néz majd ki, PC-n is hasonlóképp:

Darksiders: Warmastered Edition - november 22. - PlayStation 4, Xbox One, Wii U [Előrendelés]

Az eredeti tervhez képest egy kis késéssel, de jön az első Darksiders játék felújított válotzata. Picit aggályos, hogy egy darab trailer nem érkezett még hozzá, képekkel vagyunk kénytelenek beérni.

We Sing - november 22. - PlayStation 4, Xbox One

Néhány bátor fejlesztő olykor megpróbálkozik egy karaoke játékkal, idén a We Sing és a Just Sing feszül egymásnak. Utóbbi már megjelent, előbbi novemberben jön, nem számítunk nagy versengésre.

The Little Acre - november 22. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Aranyos, rajzolt kalandjáték, a videó segít eldönteni, nektek való-e.

Pokémon Sun és Moon - november 23. - Nintendo 3DS [Előrendelés]

A világot a Pokémon GO tartja uralma alatt, de azért a The Pokémon Company a 3DS tulajoknak is szolgáltat új játékokat. A Pokémon Sun és Pokémon Moon az Alola régióban játszódik, ahol vadonatúj lényekkel is találkozhatunk. A játékmenet hasonló lesz a korábbi játékokéhoz. A demót megtaláljátok az eShopban.

Final Fantasy XV - november 29. - PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Apró csúszás után azért csak megérkezik a Final Fantasy XV. Az eleinte nyílt világú, második felében viszont lineáris játék nagyon látványos lesz, a japán játékokat egyébként nem kedvelőknek is érdemes figyelnie rá. Az alábbi videót egyébként a magyar Digic Pictures készítette, még mindig öröm nézni mindent, amit ők csinálnak.

The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontier - november - PC, PlayStation , PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, iOS, Android

Továbbra is valószínű, hogy novemberben indul a The Walking Dead kalandjáték sorozat következő évada. Részleteket még nem tudunk, csak hogy ugrunk valamennyit az időben, sé egy idősebb Clementine áll a középpontban. 

2016. decemberi játékmegjelenések

The Dwarves - december 1. - PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One

Steep - december 2. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Super Mario Maker - december 2. - Nintendo 3DS

Werewolves Within - december 6. - Oculus Rift, HTC Vive, PlayStation VR

Dead Rising 4 - december 6. - PC, Xbox One [Előrendelés]

I Expect You To Die - december 6. - PlayStation VR

The Last Guardian - december 7. - PlayStation 4 [Előrendelés]

Eagle Flight - december 20. - HTC Vive

Super Mario Run - december - iOS

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)