Hirdetés

Watch Dogs 2 - hat különböző kiadásban jelenik meg

|

A Ubisoft nem aprózza el a dolgot, rengeteg különböző csomaggal próbálja meg becserkészni a rajongókat. Az egyikben egy működő robot is helyet kapott.

Hirdetés

Már a Watch Dogs is számos különböző kiadásban került a boltok polcaira, így volt, aki sapkát és sálat, míg mások szobrot választhattak a gyűjtői kiadás mellé, a második részre azonban tovább fokozta a dolgot a Ubisoft.

Az extrák közt a szokásos litográfiák, térkép, művészeti album, Season Pass, szobrok, illetve az előző epizódhoz hasonlóan egy sál és egy sapka is helyet kapott, az egyik kiadásba azonban egy működő robotot bezsúfolt a Ubisoft. Wrench JR-t. a telefonunkon lévő alkalmazással tudjuk irányítani, és nemcsak menni, hanem beszélni is tud.

Az előrendelők egy extra küldetéssel is gazdagodnak, a csomagok ára pedig 40 fonttól egészen 115 fontig (durván 46 ezer forint) alakul.

Ti melyiket szerzitek majd be?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)