Hirdetés

Watch Dogs 2 - most ingyen kipróbálhatod

|

A mai naptól kezdve egy ingyenes Watch Dogs 2 próbaverzió várja a konzolos játékosokat.

Hirdetés

A Ubisoft nemrég bejelentette, hogy mától kezdve bárki teljesen díjmentesen kipróbálhatja a Watch Dogs 2-t PlayStation 4 konzolokon. Ugyanez a lehetőség az Xbox One-os játékosoknak egy hét múlva, egészen pontosan január 24-én nyílik meg. 

Az ingyenes trail időszak három órán át tart, ezalatt azonban a teljes játékhoz hozzáférhetünk, így szabadon kipróbálhatjuk a kampány és a többjátékos módot is. Utóbbihoz természetesen kell majd PlayStation Plus, illetve Xbox Live Gold tagság. Természetesen aki végül a próbaidőszak után a teljes játék megvásárlása mellett dönt, az onnan folytathatja majd a kalandot, ahol a harmadik óra végén abbahagyta. 

Sajnos egyelőre arról nincs semmiféle információ, hogy hasonló ingyenes trialt PC-n is tervezne a Ubisoft. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)