Hirdetés

Watch Dogs 2 - gyilkosság nélkül is végig lehet vinni

|

A Watch Dogs 2-ben is lehetőségünk lesz úgy végigvinni a küldetéseket, ahogy csak szeretnénk, így lopakodva vagy fegyver elsütés nélkül is játszhatunk majd.

Hirdetés

A Dishonored 2 kapcsán már olvashattuk, hogy nem kell fegyvert ragadnunk azért, hogy végigvigyük a játékot. A Ubisoft is hasonló szabadságot szeretne a játékosok kezébe adni a Watch Dogs folytatása esetében.

Dominic Guay, a Watch Dogs 2 senior producere részt vett egy, a Twitteren zajló kérdezz-felelekben, ahol több téma mellett, az is szóba került, hogy milyen lehetőségei lesznek a játékosnak egy küldetés teljesítésére. Kiderült, hogy az előző résszel ellentétben, gyilkolás nélkül is teljesíteni lehet majd azokat. 

"Fontos volt számunkra, hogy megadjuk azt a szabadságot, hogy a játékosok olyan stílusban játszhassanak, amilyenben szeretnének. Tehát játszhatnak lopakodva, gyilkolás mentesen, robbanószerekkel és fegyverekkel vagy teljesen hackelésre hagyatkozva. Rajtad áll, hogyan fogsz majd játszani." - meséli Guay.

Arról is szó esett, hogy miért maradtak ki a co-op küldetések a Watch Dogs első részéből. Úgy gondolták, hogy néhány küldetés nem passzolt volna a játék narratívájához, így inkább kihagyták azokat.

A Watch Dogs 2 november 15-én jelenik meg PC-re, valamint Xbox One és PlayStation 4 konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)