Hirdetés

Watch Dogs 2 - ennél rosszabbul nem végződhet házassági ajánlat

|

Az akció és a jó poén mellett érzelmes pillanatok is vannak a Watch Dogs 2-ben, de persze egy ilyen játékban ezek nem mennek olyan simán, mint ahogy várnánk.

Hirdetés

Megjelent a Watch Dogs 2, a kritikusok pedig egyértelműen úgy gondolják, hogy hatalmas előrelépés az első részhez képest. Rengeteg poén van benne, megfűszerezve néhány kellemetlen pillanattal, de természetesen nem csak ennyiből áll a játék, hiszen kifejezetten érzelmekkel teli momentumok is előfordulnak.

Brandon C a YouTube-ra tette fel azt a videót, ahol egy férfi váratlanul megkéri a párja kezét, ami alapvetően nagyon szép dolog, de a folytatás már egy kicsit meghökkentőbb ennél. Amikor Brandon megpróbál egy képet csinálni a jelenetről (mármint a játékbeli kamerával), akkor az egyik szereplő a kamera felé fordul, ezzel elszabadítva a másik karakter hosszú ideje elfojtott indulatait.

Még szerencse, hogy ilyen dolgok csak egy játékban történhetnek. Ti mit gondoltok? Találkoztatok hasonló helyzetekkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)