Hirdetés

Watch Dogs 2 - nyakunkon a megjelenés, itt az utolsó trailer

|

Már csak néhány nap választ el minket a Watch Dogs 2 megjelenésétől, és ha maga a játék is olyan jó lesz, mint ez a trailer, akkor nem fogunk panaszkodni.

Hirdetés

Jövő héten rajtol a Watch Dogs 2, aminek nem lesz könnyű dolga a piacon, de sokan bíznak abban, hogy a Ubisoftnak sikerült kijavítani az első rész hibáit. A kiadó most be is gyújtotta a rakétákat, és még egy utolsó hajrával megpróbálják maguk felé édesgetni a vásárlók pénztárcáját.

A kifejezetten akciódús és gyakorlatilag 100%-ban in-game jelenetekkel operáló launch trailerből megismerjük a főszereplő Marcus Holloway-t (ha eddig valakinek kimaradt volna), és mesélnek egy kicsit az alaphelyzetről is. Ha eddig semmit nem tudtál a Watch Dogs 2-ről, ez az egyetlen trailer elég ahhoz, hogy elindulj az úton.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)