Hirdetés

Watch Dogs 2 - így néz majd ki a PC-s változat

|

Megérkezett a szokásos videó, mely bemutatja a Ubisoft játékának Nvidia-specifikus funkcióit.

Hirdetés

Jövő héten PC-re is megjelenik a Watch Dogs 2. Az extra időt remélhetőleg arra fordította a Ubisoft, hogy tökéletesítse ezt változatot, és ne legyen probléma a megjelenéskor - jó lenne végre nem arról írni, hogy ez vagy az nem működik.

A konzolos változatban már működő multi valószínűleg itt is menni fog, úgyhogy emiatt kevésbé aggódunk. Ahogy várható volt, a PC-s változatban lesz egy pár réteg extra cukor - a fejlesztők a fenti, több mint két perces videóban taglalják, az Nvidia Gameworksnek köszönhetően milyen funkciókat kap a játék, illetve hogy mik azok, amiket az AMD kártyával szerelt gépek tulajai is élvezhetnek. A több monitor és több videokártya támogatása, a nagy felbontású textúrák és az fps-korlát hiánya már önmagukban is jól hangzanak.

A Watch Dogs 2 november 29-én jelenik meg PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)