Hirdetés

Watch Dogs 2 - ütős lett a T-Bone DLC trailere

|

A Watch Dogs 2 hamarosan minden platformon érhetővé váló első kiegészítőjéhez kötelező jelleggel megérkezett a kedvcsináló videó is.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy az Ubisoft inkább az alapjáték optimalizálására fordít több energiát, mintsem hogy sürgesse a Watch Dogs 2 Season Pass első DLC-jének kiadását.

Így sajnos többet kell várnunk a legendás hacker, T-Bone inspirálta Content Bundle-re, de addig is ráhangolódhatunk a első bővítményre a kiegészítő trailerével. A hangulatos videóból kiderül, hogy T-Bone brutálissá tuningolt és módosított iskolabusza, egyedi öltözéke, és az új ellenség, a Grenadier mellett a Mayhem nevű coop kihívás is bekerül a játékba.

A T-Bone Content Bundle PS4-re már megjelent, de a PC-sek és az Xbox One-osok csak egy hónap múlva, január 24-én vehetik be San Franciscót T-Bone tank-buszával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)