Hirdetés

A Ubisoft elrejtett egy játékbejelentést a Watch Dogs 2-ben?

|

Felbukkant egy érdekes videó, amit a Watch Dogs 2-ben lehet megnyitni. Nem lepődnénk meg, ha ez valóban egy rejtett teaser lenne.

Hirdetés

A Watch Dogs 2-ben van egy küldetés, amiben a játékosnak be kell törnie a játékbeli Ubisoft rendszerébe, és ki kell lopnia onnan egy trailer videót. Az anyag természetesen felkerült YouTube-ra, azóta pedig arról álmodozunk, hogy mennyire is szeretnénk játszani ezzel.

Laza zene, repülő űrszemét, és egy veszélyes mennyiségű hibaüzenet mellett kapkodó űrpilóta. Simán eltudnánk viselni egy ilyen játékot, főleg a No Man's Sky után. Ráadásul ha ez tényleg egy bújtatott bejelentés, akkor ez lesz az utóbbi idők legmenőbb teasere. Egyelőre várjuk a Ubisoft megerősítését, addig pedig nézzétek meg a videót.

A Watch Dogs 2 megjelenése 2016. november 15-én várható Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A PC-s változatra november 29-ig várnunk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)