Hirdetés

Watch Dogs 2 - vége az Aideni állapotoknak?

|

Lehetséges, hogy a Watch Dogs folytatásában már nem Aiden Pearce lesz a főszereplő, de ha így is alakul, a cospleyeseknek várhatóan nem lesz nehezebb dolguk.

Hirdetés

A Ubisoft egyik nagy durranása az idei E3-on egyértelműen a Watch Dogs folytatása lehet, amivel nagyon oda kell tenniük magukat és meggyőzniük a potenciális vásárlókat, ugyanis a bukdácsoló Tom Clancy's The Division és a kényszerpihenőt tartó Assassin's Creed széria nem éppen a legjobb ajánlóleveleknek számítanak. 

Persze ahogy az asszaszinok esetében, úgy könnyen megtörténhet a Watch Dogs-nál is, hogy a második rész válik igazi gyöngyszemmé, ehhez viszont lehetséges, hogy már nem a korábbi főszereplő, vagyis Aiden Pearce asszisztál majd. Ha hihetünk a legújabb pletykának, amit a NerdLeaks szivárogtatott ki, akkor az általuk közzétett fotón egy Cort King nevű színész Instagram oldalának posztja látható megörökítve, melyen az említett amiatt örvendezik, hogy ő a Watch Dogs 2 új főszereplője: 

A Ubisoft egyelőre nem kommentálta a dolgot, viszont az valamelyest beszédes, hogy King azóta átállította a profilját privátra. A vállalat E3-as konferenciája június 13-án, hétfőn este, hazai idő szerint 22:00-kor kerül megrendezésre, akkor remélhetőleg minden kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)