Hirdetés

Watch Dogs 2 - videón az előrendelőkre váró sorozatgyilkos

|

Megérkezett az előzetes a Watch Dogs 2 előrendelői ajándékához, a Zodiac Killer nevű küldetéshez, amiben a hatvanas évek egy hírhedt sorozatgyilkosa után nyomozhatunk majd a modern kori San Franciscoban.

Hirdetés

Bár manapság kevesen szeretik, ha egy hírben látják az Ubisoft nevét és az "előrendelés" szót, a fejlesztők mégis mindent megtesznek, hogy meggyőzzenek minket arról, hogy ez egy reális párosítás. Azt már régóta tudjuk, milyen csomagokból választhatnak majd, akik az extra tartalmakért cserébe szeretnének korábban beruházni a Watch Dogs 2-be, most azonban az előrendelők exkluzív küldetéséről, a Zodiac Killerről is kaptunk egy videót.

 

Marcus Holloway a hírhedt zodiákus gyilkossal mérheti össze tudását, aki eredetileg a 60-as évek végén és a 70-es évek elején szedte áldozatait Észak-Kaliforniában. 5 emberről bizonyították be, hogy ő végzett velük, a rendőrségnek írt leveleiben azonban 37 gyilkosság elkövetését vállalja fel. Személyisége a mai napig ismeretlen, úgyhogy akár az is lehetséges, hogy Marcus az eredeti elkövetővel fog szembekerülni 50 évvel később.

A zodiákus gyilkos gyakran hagyott kódolt üzenetet a rendőröknek, és ezt a módszert fogja használni most is: az előzetesben is a saját kis játékába hív meg minket, ahol különböző rejtvényeket kell majd megoldani, hogy eljussunk hozzá.

Hasonló megoldással már találkoztunk a Watch Dogs első részében is, ahol a világban elrejtett holtesteket megtalálva tehettünk egy sorozatgyilkossági ügy végére pontot. Ami akkor csak egy kisebb easter-egg volt a játékban, most külön küldetésként fog megjelenni, és azzal együtt, hogy egy valódi gyilkost raktak mögé, kidolgozott történettel, könnyen lehet, hogy az új rész egyik legjobb küldetését játszhatják majd az előrendelők - a trailer hangulata legalábbis erről árulkodik.

Azok, akik sikeresen felgöngyölítik az ügyet, egy "I saw the zodiac killer" feliratú pólóval lehetnek gazdagabbak, ami még egy kis plusz a küldetés és a többi előrendelői ajándék mellé. Előbbi megszerzését a konzolos játékosok már november 15-én elkezdhetik, a PC-sek azonban a nemrég bejelentett késés miatt csak november 25-én eredhetnek a sorozatgyilkos nyomába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)