Hirdetés

Wheelman - Sztori trailer

|

Eddig leginkább csak akciójeleneteket láthattunk a Wheelmanből, de most itt egy videó ami egy kicsit más.

Hirdetés

Persze az autós üldözős részek most is szerepet kapnak, hiszen a Wheelman azért mégiscsak egy pörgős akciójáték vagy mi, viszont a készítők ebben a filmben megvillantják a sztorit is egy picit. Na, nem kell mindjárt BioWare szintű történetre gondolni, de nem árt tudnunk miért is romboljuk le fél Barcelonat. Természetesen az igazi, tökös legények az ilyen csacsogós részeket úgyis elnyomkodják, de lehetnek páran, akik majd megnézik ezeket is két üldözési jelent között. Ezek a videók akár fontosak is lehetnek, főleg ha tényleg Grand Theft Auto szerű játékmenetre számíthatunk. Amennyiben a fejlesztők olyan szintű kis átvezetőkkel örvendeztetnek meg minket mint a GTA-ban, akkor ez a feature nagyban növeli majd a játék színvonalát, még akkor is ha Vin Diesel közel sem akkora arc mint Niko Bellic. Meglátjuk mit sikerül összehozni a srácoknak jövő februárban, addig várjuk a hasonló kis nyalánkságokat.

gstv-thewheelman_1.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)