Hirdetés

WiLD - csodás képek az exkluzív kalandból

|

A Wild Sheep Studios megosztott néhány fantasztikus képet, hogy ha valaki esetleg a nyáron lemaradt volna, most rápöröghessen a PlayStation 4 exkluzív címre.

Hirdetés

A WiLD még az augusztusi gamescomon mutatkozott be, ahol egy hangulatos trailerrel azonnal belopta magát a szívünkbe. Michael Ancel, a Rayman atyja nagyon lelkes volt a játékkal kapcsolatban, amelyből most néhány képet is kimentettek.

A képeket egyébként már láthattuk korábban, az előbb említett trailer képkockái közt, de azért hálásak vagyunk, hogy nem kell magunknak kimentegetni őket. A játékmenetről egyelőre semmi nem derült ki, de az már biztos, hogy nem csak emberként, hanem bármilyen állat, akár egy hal bőrébe bújva is "szaladgálhatunk" a 10 000 évvel ezelőtt játszódó játékban.

A WiLD még nagyon a fejlesztési szakasz elején jár, így a fejlesztők sem nagyon akartak belemenni abba, mikor élvezhetjük majd a kész produktumot, de a PlayStation 4 tulajdonosok mostanában egyébként sem fognak unatkozni, hiszen hamarosan jön a The Order 1886, a Bloodborne, és a többi exkluzív csoda is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)