Hirdetés

Több játékban is problémákat okozott a legújabb Windows frissítés

|

A Windows 10 legutolsó frissítését követően több játék is lassabban fut, sőt, egyes esetekben bizonyos funkciókkal is gond van.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt érkezett meg a Windows 10 legújabb javítócsomagja, ami magán az operációs rendszeren javított, bizonyos játékokban több kárt csinált, mint hasznot.

Az egyik ilyen a Dota 2, ahol egyre több játékos panaszkodik arra, hogy a játék belassult, ráadásul ha a képkockaszám csökkenése nem lenne elég, néha ki is fagy vagy összeomlik. A Valve is észlelte a problémát, szerintük a Game DVR (az a funkció, amivel gameplay-t rögzítesz) áll a háttérben, úgyhogy a játékban létre is hoztak egy kis panelt, ami segít kikapcsolni a szolgáltatást. Hasonló hibákra panaszkodott néhány Forza Horizon 3 játékos is, pedig ha valahol, hát itt odafigyelhettek volna.

Egy másik érintett játék a Rainbow Six: Siege, ahol a Windows 10-es frissítés óta egyszerűen nem működik az in-game mikrofon, úgyhogy ne lepődjetek meg, ha beszéltek, de a csapattársak nem hallják a dolgot.

Ha esetleg más játékokban is találkoztatok problémákkal, azt feltétlen írjátok meg kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)