Hirdetés

Tavasszal érkezhet a beépített stream alkalmazás Windows 10-re

|

Az Xbox One-on már elérhető a beépített stream szolgáltatás, a Microsoft viszont Windowsra is szeretné bevezetni a szolgáltatást.

Hirdetés

A mai napon megtartott Windows sajtótájékoztató keretein belül a Microsoft többek között arról beszélt, hogy már tavasszal elindítaná Windows 10-en a beépített stream alkalmazást.

A vállalat tervei szerint a Beam nevezetű "interaktív közvetítő technológia" 2017 tavaszán érkezik majd az ingyenesen letölthető Creators Update-tel. Xbox One-on már használható a Beam, és hasonlóan akarják megvalósítani a PC-n is.

A Beammel a játékosok nem csak a saját játékukat közvetíthetik, de a nézők is interaktív felületet kapnak, hogy a játékossal valamilyen formában kommunikáljanak. A képernyőn különböző szövegdobozokra lehet kattintani, amik minimális válaszidő után megjelennek a játékos képernyőjén. Sok értelme mondjuk nincs McCree "It's high noon"-ját kontextus nélkül spammelni, de biztos lesznek majd "normálisabb", adott játékhoz köthető szövegdobozok.

Mit gondoltok, van esélye bekerülni a Beamnek a már így is telített streamszolgáltatói piacra? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)