Hirdetés

Kimondottan a játékosoknak segít a most megjelent Windows 10 frissítés

|

Ha szeretnéd gondtalanul letölteni a Forza Horizon 3-at, a Gears of War 4-et, a ReCore-t és a jövőbeli Microsoftos játékokat a Windows Store-ból, akkor ez a Windows 10-es frissítés neked szól.

Hirdetés

Egyre több, saját kiadású játékot élvezhetnek a PC-s játékosok a Microsoft döntésének és a Play Anywhere kezdeményezésnek köszönhetően, azonban nem minden esetben volt felhőtlen a mosolyuk azoknak, akik a Windows Store-on keresztül próbálták beszerezni a játékokat. 

Mivel rengeteg panasz érkezett a játékosoktól a rendszerből való letöltést és előtöltést illetően, a Microsoft dolgozott a problémán és kiadott egy vadonatúj Windows 10-es frissítést a hiányosságok orvoslására. Ilyen frusztráló kellemetlenség az, mikor bármilyen hiba miatt teljesen újraindult a letöltési folyamat.

A KB3194496 verziószámú update-et mindenkinek ajánlott telepítenie: azoknak is, akik már beszerezték a korábban megjelent címeket (például a Forza Horizon 3-at és a ReCore-t), azoknak pedig főleg, akik azt tervezik, hogy előrendelik/előtöltik az október 11-én megjelenő Gears of War 4-et

A frissítés elérhetőségét a Gépházban, a Frissítés és biztonságon belül ellenőrizhetitek. A mérete nem nagy, de egy ideig eltarthat a telepítés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)