Hirdetés

Nem a Witcher 3 miatt lesz érdemes PS4 Prót venni

|

A CD Projekt RED egészen biztos benne, hogy a Witcher 3: Wild Hunt konzolos változataival nem játszhatunk majd 4K-s felbontásban.

Hirdetés

A PlayStation 4 Pro bejelentése óta is jó néhány cím felkerült arra a folyamatosan frissülő listára, ahol a konzol 4K-s és HDR képességeit kihasználó játékokat gyűjtjük. A Witcher 3: Wild Hunt viszont egész biztosan nem szerepel majd rajta

Ezt nemrég a CD Projekt RED hivatalosan is megerősítette, sőt, egy teljes mértékben elfogadható magyarázattal is előálltak a döntés kapcsán:

"Teljes erővel a Cyberpunk 2077-re és a Gwentre szeretnénk koncentrálni, a Witcher 3: Wild Hunt Full HD játékból 4K-s játékká való alakítása konzolon túl sok időt és energiát felemésztő folyamat lenne. Emiatt úgy döntöttük, hogy nem adjuk ki a Wild Hunt olyan változatát, ami a PlayStation Pro funkcióit támogatja"

- közölte a lengyel csapat.

Bár PC-n végigjátszhatjuk 4K-ban is Geralt kalandjait, az alap PS4 és Xbox One teljesítménye miatt konzolon végig kisebb felbontásban gondolkodott a csapat. Sőt, részben ez eredményezte az első E3-as bemutatókhoz képest eszközölt változtatásokat is.

Nektek hiányozni fog a feltupírozott konzolváltozat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)