Hirdetés

Wolfenstein: The New Order - egyre biztosabb, hogy készül a folytatás

|

Nem mintha ez valaha is kérdés lett volna, de most újabb bizonyítékot kaptunk arra, hogy a Bethesda már készíti a Wolfenstein: The New Order folytatását.

Hirdetés

Mint azt az E3-on is láthattuk, a Bethesda most igen elfoglalt. Egyrészt ott a Fallout 4, másrészt a jövőre megjelenő DOOM, meg persze a Dishonored 2 és a BattleCry, miközben a The Elder Scrolls Online-hoz is gyártják az új tartalmi frissítéseket. 

Emellett úgy tűnik, van idejük a Wolfenstein: The New Order teljesértékű folytatásával foglalkozni, de a hivatalos bejelentéssel még alighanem legalább jövő nyárig várnak. A napokban a lengyel Eurogamer készített interjút az Anya Oliwát szinkronizáló Alicja Bachleda-Curus-szal, aki épphogy csak a játék nevét nem mondta ki. A színésznő elárulta, hogy jelenleg egy olyan videojátékon dolgozik, aminek az első részénél is közreműködött. "Most készítjük a második részt, de ez még két évig eltart" - tette hozzá. 

Azon túl, hogy a New Order volt az egyetlen videojáték, aminél szinkronizált, elhangzott tőle egy mondat, ami egyértelművé teszi, miről is van szó: "Gyerekként játszottam ezzel a játékkal. Nagyon boldog voltam, amikor eljutottam oda, hogy lelőhetem Hitlert."

A Wolfenstein: The New Order 2, aminek nyilván nem ez lesz a címe (talán The Newer Order, vagy The Super-Hyper New Order To The Max), leghamarabb 2017-ben jelenhet meg. Izgatottan várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)