Hirdetés

Ebben a játékban a sztorit kell lelőni – szó szerint

|

Nem vagy kibékülve a szövegekkel? Szeretnéd, ha elpusztulna minden betű? Akkor ez lesz a te játékod.

Hirdetés

Üdvözlet a vadnyugaton, ahol rosszarcú cowboyok és levegőben lebegő szövegrészek állják majd az utadat. Kapsz egy pisztolyt, aztán indulhat a sztori, amit a képernyőre írva látsz. A továbbjutáshoz le kell lőni a szöveget.

A Words Must Die egy sztoriközpontú játék. A Kotaku szerint olyan, mintha egy novella és egy FPS szerelemgyereke lenne, és egyébként totálisan erről van szó. Mindent lövöldözéssel lehet megoldani.

Az arcodban áll Nasty Jack. Választhatsz, hogy a vakbelét vagy az epéjét lövöd el, de akár kocsmai bunyót is rendezhetsz azzal, ha kilövöd a hely legdrágább vodkáját.

Az egész sztori egy western klisékkel és indokolatlan erőszakkal operáló, nagyon szórakoztató káosz, amit ráadásul ingyen lehet letölteni PC-re. Próbáljátok ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)