Hirdetés

World of Final Fantasy - 9 percnyi játékmenet a cukiság világából

|

Eddig nem igazán tudtuk elképzelni, hogy milyen lesz a World of Final Fantasy játékmenet, de egy livestream adás sok mindent tisztázott.

Hirdetés

Egy livestream eseményen a Square Enix volt olyan kedves, és mutatott játékmenetet a tervek szerint még idén megjelenő World of Final Fantasy-ből. A szerepjáték PlayStation 4-re és PS Vita-ra érkezik majd, és valószínűleg ez lesz a széria legcukibb kiadása.

A lenti anyag a játék PlayStation 4-es verziójából származik, és amellett, hogy bemutatja az édi-cuki világot és karaktereket, még egy kis betekintést is enged a World of Final Fantasy harcrendszerébe. Aki játszott már korábbi FF részekkel az nagyjából otthon érzi majd magát, de azért van pár apróság, ami jelentősen eltér a klasszikus megoldástól.

Mivel a feliratok nem angolul vannak, így vannak dolgok, amiket nem értettünk a harcból, de nekünk alapvetően egy ígéretes projektnek tűnik. Cukiság és kardozás. Minket ezzel meg lehet venni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)