Hirdetés

World of Tanks Blitz - mától PC-n is elérhető

|

Telefonok és táblagépek után végre a jó öreg PC-n is kipróbálható a World of Tanks Blitz.

Hirdetés

Nemrég arról meséltünk nektek, hogy a World of Tanks Blitzből is esportot szeretne kreálni a Wargaming, most pedig már a Steamen is elérhetővé vált az  eddig csak mobilokon kipróbálható verzió.

Több mint 200 ezeren vettek részt a World of Tanks Blitz PC-s bétatesztjében, ami a jelek szerint jó zárul, hiszen már le is csaphattok a végleges verzióra. A készítők elmondása alapján a kezdetektől fogva tervezték PC-re is átültetni a mobilos változatot. A cross-platform matchmakernek köszönhetően pedig mindenki együtt játszhat, vagyis telefonról is összecsaphatunk PC-s pajtásainkkal. 

Az új játékosok négyféle Pioneer Pack közül választhatnak, melyek olyan legendás tankokat rejtenek magukban, mint a Panther 8.8, a VK 45.03 és a Großtraktor Krupp. 

A World of Tanks Blitz Windows 7, 8, 8.1, 10, és Mac OS X operációs rendszereken is fut. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)