Hirdetés

World of Tanks - fociztál már tankokkal?

|

Egy izgalmas és nagyon szórakoztató játékmód érkezik hamarosan a World of Tanks kínálatába. Persze, hogy a fociról van szó.

Hirdetés

Június 10-én kezdődik a World of Tanks speciális eseménye, ahol konkrétan tankokkal fogunk manőverezni a focipályán. Különleges szabályokkal játszunk majd egy külön erre az alkalomra készített tankkal.

Az esemény indulása után mindenki kap majd egy T62a-Sport tankot, amit kiválasztva már repülünk is a három lehetséges focipálya (Himmelsdorf Arena, Stade Eiffel, Old Tankford) valamelyikére.

A meccsek alatt a tankokat nem tudjuk szétlőni, viszont a láncaikat kiszedhetjük, tehát mozgásképtelenné tehetjük az ellenfeleinket. Ha ez megvolt akkor már csak a kapuba kell lőni a labdát.

Mindemellett lesz tank foci verseny is, amire 3 fős csapatokban tudtok majd jelentkezni. Ennek részleteiről a játék hivatalos oldalán olvashattok majd.

A focis esemény egy hónapon át tart majd, vagyis a  2016-os foci EB ideje alatt nyomhatjuk a tankos Rocket Leauge-et. Ha a mókának vége, akkor a sport tank eltűnik majd a garázsaitokból, de minden elért eredményeteket megtarthatjátok majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)