Hirdetés

World of Tanks - jönnek a francia tankok

|

Méretes bővítményt kapnak a konzolos World of Tanks játékok, most a francia harckocsikkal bővül a felhozatal.

Hirdetés

A Wargaming bejelentette, hogy ma egy hatalmas frissítést kap az ingyenesen játszható World of Tanks PlayStation 4-es, Xbox One-os és Xbox 360-as verziója. A 3.1-es sorszámú update hozza el PS4-es a francia nemzetet, valamint mindhárom konzolon teljesen új francia tankszériák válnak megszerezhetővé.

A frissítés továbbá két új időjárás variánst (Steppes Sandstorm és Erlenberg Blizzard) ad hozzá a térképek listájához. PlayStation 4-en most mutatkoznak be a franciák, és a Sony konzolja rögtön megkapja a teljes felhozatalt, összesen 44 harckocsival érkezik meg az új nemzet. Minden konzolos verzióban megjelennek új tankok is, így például az FCM 36, a Renault R35, a Somua S35, az SARL 42, a Renault G1, az AMX 30 1er Prototype és az AMX 30 B is megszerezhető lesz. Az új Tier 9-es és 10-es osztályú francia gépeket természetesen a két új térképen is ki lehet majd próbálni.

Fent tudjátok megnézni a francia tankos frissítés előzetesét. Nektek hogy tetszenek az új tankok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)