Hirdetés

World of Tanks - fontos újításokat hozott a 9.15-ös patch

|

A World of Tanks legújabb, 9.15-ös frissítése nélkülözhetetlen változtatásokat hoz a tankok, a kezelőfelület, a fizikai motor és a hangok esetében.

Hirdetés

A Wargaming.net tankcsatájában mindig van mit csinálni, mindig akad, valami újdonság, ami miatt megéri felmenni és kilőni néhány lánctalpast. Márciusban például megérkezett a PlayStation 4-es verzió és elérhetővé vált egy új játékmód is, de folyamatosak a tartalmi és technikai frissítések is. 

A minap futott be például a World of Tanks 9.15-ös update-je, amely több olyan módosítást is hozott magával, amiket a játékosok kértek: fejlesztésre került a fizika- és hangrendszer, javult a tankok egyensúlyán, változtattak a kezelőfelületen, a felhasználói felületen bővült a járművek paramétereinek kijelzése, javult a kliens teljesítménye, a Platoon System is kapott változtatásokat, de persze ez nem minden. A 9.15-ös patch teljes listáját a hivatalos honlapon olvashatjátok, vagy megnézhetitek a fenti videóban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)