Hirdetés

World of Tanks - jön a PS4 Pro támogatás

|

A Wargaming.net bejelentette, hogy hamarosan a World of Tanks is támogatni fogja az erősebb PlayStation 4-et.

Hirdetés

Egyre több játék támogatja a PlayStation 4 Pro változatát, így egyáltalán nem meglepő, hogy a Wargaming.net is minél hamarabb igyekszik behozni a lemaradást. A cég most bejelentette, hogy a World of Tanks készen áll arra, hogy kihozza a maximumot az új konzolból.

A csapat egy sajtóközleményben kürtölte szét a jó hírt, mely szerint a World of Tanks hamarosan támogatni fogja a High Dynamic Range effektet, persze úgy, hogy az fps ugyanolyan stabil legyen, mint korábban. A fejlesztők szerint nem csak a tankok lesznek életszerűbbek az új konzolon, de a környezet és az effektek és gyönyörűbbek lesznek, mint valaha. A konzolos World of Tanks vezető producere szerint a Wargaming továbbra is az élen fog járni a technológiát illetően:

"A PlayStation 4 Pro változat tökéletes példája annak, hogy hogyan juttatjuk el a játunkat annyi rajongóhoz, amennyihez csak lehetséges. Nagyon izgatottak vagyunk a PS4 Pro támogatás miatt és nem győzzük kivárni, hogy mit tartogat a jövő."

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)