Hirdetés

World of Tanks - megjöttek a svéd tankok

|

A svéd tankok is beléptek a World of Tanks csatatereire. Érdemes lesz kifejleszteni a legbrutálisabb bestiákat is, mert mind egyedi élményt nyújtanak.

Hirdetés

A World of Tanks csapatának egy része ugyan jelenleg azzal van elfoglalva, hogy PS4 Próra is elérhetővé tegyék a brutális harcokat, de ettől függetlenül folyamatosan jönnek a frissítések a többi változathoz is. Ezúttal a svéd tankok futottak be.

Kemény munka lesz eljutni az olyan szörnyetegekig, mint a Kranvagn, de megéri  a küzdelem, lévén minden új gép különleges, új lehetőségeket kínál majd a gyakorlott pilótáknak is.

"Igazi élmény volt összerakni azt az eredeti dizájnt és egyedi játékélményt, amit a svéd tankok kínálnak" - írta Thaine Lyman, a World of Tanks igazgatója. "Svédország innovatív technikai megoldásai sokat adnak hozzá a játékhoz."

Az UDES 03 és Strv 103B tankoktól kezdve a svéd gépek képesek Siege és Travel mód között váltani. Utóbbiban a tankkal gyorsan helyet változtathatunk, míg előbbi jelentősen csökkenti sebességünket, de növeli a leosztott sebzés mértékét.

"Eltart majd egy darabig, amíg a játékosok megszokják majd a Siege és Travel módokat, de aki kitanulja őket, az komoly fenyegetést jelent majd a csatatéren."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)