Hirdetés

World of Warcraft - már a Warlords of Draenor is az alapcsomag része

|

Most, hogy körülbelül három hónapra vagyunk a következő kiegészítő megjelenésétől, a Blizzard hozzácsapta a WoW alapcsomagjához a Warlords of Draenort is.

Hirdetés

Valószínűleg kevesen vágnának bele a WoW-ozásba, ha most egyesével kellene megvenniük az alapjátékot és minden, az elmúlt tíz évben megjelen kiegészítőt. Leginkább senki.

A Blizzard már pár éve azt csinálja, hogy valamivel az új kieg megjelenése előtt az alapcsomag részévé teszi a legutóbbit, így aki újonnan csatlakozna, csak az alapjátékot és a legfrissebb kiegészítőt kényszerül megvenni. Hivatalos bejelentés még nem történt, de miután több, egymástól független forrás is megerősítette, a játék honlapján lévő termékadatlap is megváltozott, azt tükrözve, hogy a World of Warcraft eleve tartalmazza a Warlords of Draenort is. A WoD már nincs fent külön, viszont az alapjátéknál az áll, hogy 1-től 100-as szintig, azaz a jelenlegi szintkorlátig lehet fejlődni. Bárki, aki Battlechest kódot aktivál, szintén ezt kapja meg, viszont a WoD kódokat már nem lehet aktiválni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)