Hirdetés

World of Warcraft - többé nem ismerjük az előfizetők számát

|

A Blizzard Entertainment szerint nincs többé szükség arra, hogy pontosan beszámoljanak a World of Warcraft előfizetőinek számáról. Jól hallottuk, megkondultak a vészharangok?

Hirdetés

A Blizzard jelenleg minden erejével azon van, hogy odafigyeljünk a Warcraft filmre, ezzel szemben a World of Warcraft statisztikáinak esetében éppen az ellenkezőjét szeretné elérni egy meglepő lépéssel. 

Az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi jelentése rámutatott arra, hogy a World of Warcraft továbbra is körülbelül 5.5 millió előfizetővel büszkélkedhet (három hónap alatt nagyjából 100 ezerrel csökkent), amely továbbra sem egy rossz eredmény, viszont a vállalat úgy döntött, hogy többé nem szeretne erről beszélni: "Ez az utolsó negyedév, amikor azt tervezzük, hogy eláruljuk az előfizetők számát" - állt a Blizzard negyedéves jelentésében. "Vannak más mérőszámok, amelyek jobban mutatják a Blizzard általános üzleti teljesítményét" - közölték, ugyanakkor konkrétan azt még nem határozták meg, hogy milyen mutatókkal követhetjük majd az MMORPG helyzetét. 

A World of Warcraft következő kiegészítője, a Legion bizonyára ismételten megdobja majd az előfizetők számát, de hogy pontosan mennyivel, azt valószínűleg már nem fogjuk megtudni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)