Hirdetés

World of Warcraft - egy rejtett boss vár benneteket Gnomereganban

|

Az új frissítéssel rengeteg új tartalom jön, de egy régi instance is új uralkodót kapott. Endgineer Omegaplugg leverése nem lesz gyerekjáték.

Hirdetés

A Blizzard kitesz magáért a World of Warcraft: Legion életciklusa alatt. Nem csak az új területre kapunk új tartalmakat, de Karazhan is visszatér. Szerencsére nem ez az egyetlen régi helyszín, amit érdemes lesz meglátogatni: Gnomereganban is új ellenfél vár ránk.

A játékosok jelenleg egymás után rohamozzák meg az egykori Gnome várost a PTR szervereken, ahol már a 7.1-et tesztelik. Ha egy csapatnyi 110-es karakterrel látogatod meg a dungeont, és kivégzed Mekgineer Thermapluggot, akkor felbukkan mögötte egy nagy gomb, ami azt írja, hogy "Nyomj meg". És bizony, hogy meg akarod nyomni.

Az aktiválás után felbukkan Endgineer Omegaplugg, egy 110-es főellenség, aki a maga 208 millió életpontjával meglehetősen komoly kihívás. Egy csapatnyi Mythic gearelt karakterrel sem lesz egyszerű menet. Aki nem hisz nekem, az nézze meg Asmomgold videóját!

Ha sikerül leverni az Endgineert, akkor egy palack zöld trutyi lesz a zsákmány, ami egyébként a Toy Boxba kerül, és innen felhasználva bármikor Leper Gnomet csinál belőled.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)