Hirdetés

World of Warcraft - így nézne ki a Lion's Pride Inn Unreal Engine 4-gyel

|

Az Alliance kedvenc lazulóhelyét Unreal Engine 4-ben alkotta újra egy kedves rajongó, aki meg is osztotta velünk munkája gyümölcsét.

Hirdetés

Nemsokára érkezik a World of Warcraft: Legion, ami ugyan megszépíti majd a játékot, de azért az Unreal Engine 4-től még így is messze lesz. Ez annyira nem is baj, én a WoW stílusát jobban kedvelem, de azért érdekes megnézni, hogy milyen is lenne egy sokkal realisztikusabb megvalósítás.

A Lion's Pride Inn az Alliance kedvenc pihenőhelye, és bár RP szervereken egészen fura dolgokra használják, azért sokan még mindig nosztalgiával nézünk vissza az ajtó előtt lenyomott párbajokra. 

Az UE4 Goldshire egyébként Mikhail Petaykin munkája, aki pár képet is közzétett.

Nektek hogy tetszik ez a verzió?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)