Hirdetés

Szavazz: melyik a kedvenc World of Warcraft kiegészítőd?

|

TBC, WotLK, Cata, MoP, WoD - mind egy-egy World of Warcraft kiegészítő nevét takarják. Válassz, hogy melyik volt számodra a legemlékezetesebb!

Hirdetés

Éjféltől bárki belevághat a World of Warcraft: Legion új kalandjaiba, kipróbálhatja, milyen Demon Hunterként harcolni, vagy megnézheti, mi várja a Broken Isles szigetein. 

Hogy elég felkészültek vagytok-e, azt kvízünkkel tesztelhetitek. Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy bennetek az öt eddig megjelent kiegészítő közül melyik hagyott mély nyomot. Netán a The Burning Crusade, ami bevezette a blood elfeket, a draeneiokat, a repülő mountokat? Vagy a Wrath of the Lich King, mely a Death Knight kaszttal bővítette a kínálatot? Esetleg az egész Azerothot felbolygató, illetve a worgeneket és a goblinokat elhozó Cataclysm? Netán inkább a pandás Mists of Pandaria? A játékot erődökkel bővítő Warlords of Draenor? Szavazzatok alább, és mondjátok el kommentben, milyen kellemes emlékeket ébreszt bennetek a játék, és esetleg azt, hogy mit vártok a Legiontől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)