Hirdetés

World of Warcraft: Legion - kevesebb mint 6 óra kellett az első 110-es karakterhez

|

A World of Warcraft: Legion új kiegészítőjében 110 a legmagasabb elérhető szint. Ezt egy játékosnak sikerült 5 és fél óra alatt elérnie.

Hirdetés

Teljesen megértjük, ha valaki a tegnapi napra (vagy a hét további részére) beteget jelentett. Megjelent a World of Warcraft: Legion, amit a kezdeti benyomások alapján sokan minden idők legjobb WoW kiegjének tartanak.

Egy Fragnance nevű játékos egész pontosan 5 óra 28 perc alatt érte el a 110-es szintet demon hunter karakterével. Persze nem 1-ről indult, és nem tegnap kezdett el szintezni. Már egy hete lehet demon huntert csinálni, és az ebbe a kasztba tartozó játékosok 98-ról startolnak, a megjelenés előtti szintkorlát pedig 100 volt, eddig már korábban eljutott. Viszont a 10 szintes ugrás még így is elismerésre méltó, és messze nem próbált még ki mindent, amit a Legion nyújt. A fenti linken elérhető csatornáján most is streamel, saját bevallása szerint nem sokat aludt a napokban. Vagyunk ezzel így egy páran.

Nektek hogy tetszik a WoW: Legion?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)