Hirdetés

World of Warcraft: Legion - megjött a 7.1, Karazhan visszavár

|

Ha még nem tettétek volna, akkor itt az ideje elindítani a Battle.netet, frissíteni a WoW klienst, és elkezdeni az új küldetéseket.

Hirdetés

Ma reggel élesedett Európában a 7.1-es tartalmi csomag, a Return to Karazhan. A World of Warcraft: Legion megjelenését megelőző küldetésláncban magunk is láthattuk, ahogy a démonok megszállták az őrző tornyát. Itt az ideje visszatérni, és kitakarítani.

A frissítés főattrakciója Karazhan új változata. Ez egy csak Mythic nehézségen játszható 5-fős dungeon, ahol 9 boss várja a kalandorokat. Az első 4 ellenfél ilvl 855 , a második 4 ilvl 860 az utolsó pedig ilvl 875 tárgyakat dob.

Fontos megjegyezni, hogy Karazhan megnyitásához teljesíteni kell egy küldetésláncot, ami során el kell hozni egy-egy tárgyat a Halls of Valor, Black Rook Hold, Vault of the Vardens és Violet Hold insták Mythic verzióiból.

A másik újdonság a Trials of Valor raid, aminek a normál és heroic módjai november 8-án nyitnak meg. Ez az instance lesz a Stormheim sztorit lezáró utolsó fejezet, ahol Helya lesz a főellenség.

Végezetül folytatódik a Suramar kampány. Aki már teljesítette az Arcan'dor, Gift of the Ancient Magi küldetést, és Exaltedre növelte a reputációját a Nightfallen frakcióval, az folytathatja a történetet.

Rengeteg apró fejlesztés és gyűjthető apróság került még be a játékba az Alcaz Island átalakításával együtt. Aki ki akarja próbálni az újdonságokat, csak frissítse a játékot, és induljon csatába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)