Hirdetés

World of Warcraft: Legion - ez vár ránk a 7.1.5-ben

|

Hamarosan itt van a kiegészítő első, kisméretű tartalombővítő csomagja, mi pedig összeszedtük nektek, hogy mi minden lesz benne.

Hirdetés

A World of Warcraft: Legion 7.1.5 lesz a kiegészítő első "kis frissítése". Csak hogy legyen mihez viszonyítani: a 7.1 egy közepes patchnek számított, a 7.2 pedig egy nagy patch lesz.

Kaszt változtatások

Az egyik legfontosabb újítása a frissítésnek a számtalan kaszt változtatás lesz, ami a 7.1.5-tel élesedik majd. A 7.0 nagyon megkevert több kasztot is, és a Blizzard most átgondolta a változtatásokat. Több dolgot is visszaadnak az egyes osztályoknak, akik elvesztettek fontos képességeket és/vagy talenteket a kiegészítő indulásakor.

A Hunter kaszt minden specializációja visszakapja a csapdákat, a Rogue kaszt a Shroud of Concealment képességet, és a többiek is komoly változásokon mennek majd keresztül.

A telentek közül többet kivesznek, átrendeznek, egyeseket pedig sima, alapképességnek beraknak, hogy ezzel valódi választásokat adhassanak a játékosoknak.

Tárgy változtatások

A Blizzard látja, hogy sokan nem veszik fel a magasabb szintű tárgyakat, mert néha ez egyszerűen nem éri meg a gyengébb secondary statok miatt. A 7.1.5-ben kicsit megpiszkálják ezeket, hogy ne kellejen döntenünk a nagyobb értékek és az iLvL között.

Mindemellett minden kaszt kap új legendaryket, és a már meglévőket is picit átalakítgatják majd. A fejlesztők erő tekintetében egy szintre akarják hozni a narancs tárgyakat, így a gyengébbeket buffolják, az erősebbeket pedig nerfelik.

Mists of Pandaria Timewalking

Személyes kedvencem a sorban, hogy újra meglátogathatjuk majd a Mists of Pandaria dungeonjeit. A Timewalking rendszerbe bekerülnek a MoP insták is, így amikor eljön az idő, ezekből is esnek majd Time Walking Badge érmék.

A Mists of Pandaria Timewalking során 6 instába nézhetünk majd vissza, ezek a Gate of the Setting Sun, a Mogu'shan Palace, a Shado-Pan Monastery, a Siege of Niuzao Temple, a Stormstout Brewery, és a Temple of the Jade Serpent.

Az eseményhez természetesen egy MoP vendor is tartozik, akit a Timeless Isle-ön lehet majd megtalálni. Ha meglesz a megfelelő mennyiségű Badge, akkor tőle vehetjük meg a Heavenly Jade Cloud Serpent hátast, petek és spéci toyok mellett.

Mini Holidays

A 7.1.5 új mini ünnepeket hoz be a játékba. Ezek csak néhány (1-3) napig tartó események lesznek, melyek során a Warcraft univerzum történéseit ünnepeljük, mint például Ahn'Qiraj kapuinak megnyitását.

Az első ilyen az előbb említett történelmi eseményhez kötődik, és a Call of the Scarab (jan. 21-23) nevet viseli, ezt pedig a Kirin Tor Tavern Crawl (jan. 31), követi, amikor Azeroth leghatalmasabb mágusai portálokat nyitnak egyik kocsmából a másikba. Rengeteg hasonló apró esemény várható még a jövőben.

Az ilyen események nagy része nem kötődik egyik achievementhez sem, nincsenek jutalmaik és küldetéseik, egyszerűen csak a szórakozásról szólnak.

Visszatér a Brawler's Guild

A Harcosok klubjának azerothi változatát is felújították a fejlesztők. Ez egy egyszemélyes PvE aréna, ahol erős bossokat kell leverni egymás után, a nézőtéren ülő játékosok pedig jól kiröhöghetik a vesztest.

Rengeteg új boss került be, és a régieket is átdolgozták a srácok, így minden ellenfél újszerűnek érződik majd. Természetesen az új kihívásokhoz rengeteg új nyeremény is társul, mint például ez a Basilisk hátas.

Az egyszemélyes verekedést a Blizzard azzal is feldobta, hogy néha a kürtszó elhangzása után minden, az aréna körül sorára váró játékost beránt majd a játék és együtt kell leverni egy raid boss szintű ellenfelet.

A bunyózásért egyébként Brawler's Goldot lehet kapni, amit olyan tárgyakra költhetünk, amikkel elszórakozhatunk az aréna körül a többi játékossal, és így elüthetjük az időt a körünkig.

Az új Brawler's Guildhez kell egy meghívó, amit a World Questekért kapott Emissary ládákban, vagy dungeonokban találhatunk meg. A türelmetlenebb játékosok ki is farmolhatnak meghívót Stormheimban, a Shield's Rest zóna elit Vrykul mobjaiból.

Battle.net Token

Átalakul a jelenleg WoW Tokenként ismert rendszer. A patch megjelenését követően a token nem kizárólag World of Warcraft játékidőre használható fel, hanem ezzel vehetünk majd Hearthstone csomagokat, Heroes of the Storm hősöket és kinézeteket, WoW karakter szolgáltatásokat, és mindent, amit a Battle.net üzletben elérhetünk.

Mindjárt itt van

A fentiek mellett még kapunk egy teljesen felújított és bemondóval súlyosbított Blade's Edge arénát, új profession recepteket, Artifact Knowledge könyveket, és rengeteg egyéb apróságot, ráadásul már a megjelenés sincs messze.

Hivatalosan a patch január 10-én érkezik, de ez nálunk azt jelenti, hogy 11-én reggel fedezhetjük majd fel az új tartalmakat. Ki mit vár igazán a 7.1.5-ből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)