Hirdetés

World of Warcraft: Legion - már él a Class Trial funkció

|

Már kipróbálhatod a játék egyes kasztjait anélkül, hogy rá kellene áldoznod a drága boost tokenedet.

Hirdetés

A World of Warcraft: Legion megvásárlásával minden játékos kap egy darab azonnali 100-as szintre boostoló tokent. Ezt egy már meglévő karakterre vagy egy teljesen újra is el lehet használni, de mivel meglehetősen drága, így érdemes jól átgondolni a döntést.

Szerencsére az új funkciónak köszönhetően senkinek sem kell elsietni a dolgot. A Class Trial rendszer megengedi, hogy kreálj egy új, 100-as szintű karaktert, amit egy bizonyos ideig ingyen próbálgathatsz. Az első artifact fegyver megszerzése után aztán a játék lezárja a karaktert, és csak úgy oldhatod fel, ha elhasználod rá a tokent.

Persze nem kötelező az első próbánál ellőni a boostot. Egészen addig tesztelgetheted a különböző kasztokat, amíg meg nem találod a neked valót. A többi "teszt karater" békésen ott álldogál majd, amíg ki nem törlöd, vagy nem veszel egy másik tokent.

A Class Fantasy nagyon komoly szerepet játszik a Legionben. A különböző kasztok saját történetet, különleges, egyedi fegyvereket és kaszt-központot kapnak. Érdemes lesz megfontolni a választást. Ti mivel vágtok neki a Legion ellen küzdelemnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)