Hirdetés

World of Warcraft: Legion - megvan, mikortól próbálható ki a Demon Hunter kaszt

|

A World of Warcraft: Legion elővásárlói már az új kiegészítő megjelenése előtt is kalandozni indulhatnak Demon Hunterként. Mutatjuk, egészen pontosan mikor kezdhetik el a démonok levadászását.

Hirdetés

A Blizzard a 2015-ös BlizzConon jelentette be, hogy az új játszható kaszt a World of Warcraft: Legion hivatalos megjelenése előtt már elérhető lesz a kiegészítőt elővásárló játékosok számára. Tegnap pedig a Twitter-oldalukon közölték, hogy az early access augusztus 9-től lesz majd kipróbálható.

A night elfként vagy blood elfként játszható tank/damage dealer Demon Hunter magasabb szintről kezd majd, mint a többi kaszt, így az early access résztvevői elméletileg hamar elérhetik a 100-as szintet. Az elővásárlók egyébként egy karaktert a Legion megjelenésekor 100-as szintre húzhatnak, hogy egyből belevethessék magukat a kiegészítő új kalandjaiba.

A Demon Hunter class megjelenése mellett felfedezhető lesz a Broken Isles kontinens és a maximálisan elérhető karakterszint 110-re emelkedik. Ezek mellett persze sok más újdonság is várja majd Azeroth kalandorait.

A játék hatodik kiegészítőjének a július eleji patch már megágyazott, a Legion pedig hivatalosan augusztus 30-án jelenik meg. Ti várjátok már a World of Warcraft: Legiont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)